Leonardo DiCaprio bi mogel igrati Steva Jobsa v prihajajočem biografskem filmu, posnetem po knjižni predlogi Walterja Isaacsona. Ko je odstopil od projekta, so med Pascalovo, Aaronom Sorkinom in producentom Markom Gordonom zaokrožila ogorčenja polna elektronska sporočila. »Grozno vedenje,« je odločitev DiCapria, da se umakne iz projekta, komentiral producent Mark Gordon. »Vredno prezira,« je dodala Amy Pascal. Gordon je nato vprašal Pascalovo, ali je bil za njegov umik vzrok denar ali ne. »Slednje,« mu je samo odgovorila Pascalova.

Studii Sony Pictures elektronskih sporočil o Leonardu DiCapriu niso želeli komentirati. Pascalova se je za žaljive besede v razkritih zasebnih korespondencah že opravičila, da to ni ustavilo objave novih, za njen ugled uničujočih, sporočil.

Na Sony Pictures so se lotili tudi otrok Willa Smitha, Willow in Jadena. Vodja TriStar production Tom Rothman je predsedniku Sony Pictures Entertainment Dougu Belgradu poslal sporočilo: »Preberi si tole. (Dodana je bil povezava do slavnega intervjuja Smithovih otrok za revijo T Magazine.) Šolana sta doma, te družine se izogibaj.« Kaj to pomeni za prihodnje sodelovanje Willa Smitha s studii ni znano, igralec je sicer eden izmed njihovih največjih zaslužkarjev. Bogato sodelovanje med igralcem in Sonyjem se je začelo leta 1997, ko je posnel film Možje v črnem.