Miha Kürner je bil 35. in je finale zgrešil za 13 stotink, Matic Skube pa je končal na 44. mestu. Žan Kranjec ostaja edini slovenski smučar v tej zimi s točkami, ki jih je dobil na uvodni tekmi v Söldnu.

Hirscher je vodil po prvi vožnji, vendar je imel pred Kristoffersenom le šest stotink prednosti. Tretji je bil presenetljivo še en Norvežan Sebastian-Foss Solevaag (+0,20). V finalu je z osmega mesta napadel Neureuther in bil nato po lepi predstavi na vrhu vse do nastopa najboljših dveh dneva. Nemec je nato tridesetič stopil na zmagovalni oder.

Dvajsetletni Kristoffersen ga je v skupnem seštevku prehitel za več kot sekundo in tri desetinke po finalni predstavi, ki ji ni bil kos niti Hirscher. Ta je zmagal v skupnem seštevku pokala v zadnjih treh sezonah (2012, 2013, 2014) in je tudi novo zimo začel pred tremi tedni z veleslalomsko zmago. Avstrijski šampion, dosegel je drugi čas finala za Norvežanom, tako ostaja pri 24 posamičnih zmagah v pokalu, Kristoffersen pa se je veselil druge po slavju na nočnem slalomu januarja v Schladmingu.

Avstrijec Mario Matt, olimpijski slalomski prvak, je odstopil že na prvi progi, Solevaag si je s četrtim mestom zagotovil najboljši izid v karieri in po lanskem osmem mestu prav v Leviju šele drugo uvrstitev med deseterico. Tja se je tokrat z osmim prebil tudi Rus Aleksander Horošilov, ki je izenačil svoji izid kariere.

Hirscher po zmagi in drugem mestu na severnoameriško turnejo odhaja kot vodilni v pokalu. S 180 točkami ima po dveh tekmah že precejšnjo prednost pred tokrat šestim Nemcem Fritzom Dopferjem (120), tretji pa je Kristoffersen (100).