Hotel Triglav Bled skupaj z Restavracijo 1906, eden najlepših butičnih kotičkov na Bledu, je prava točka za nepozabno razvajanje. Hotel piše svojo romantično zgodbo že z izjemno lokacijo, ujet med bližnje hribe in odprt proti jezeru. Na terasi, ki so jo ob hotelu na novo odprli v začetku poletja, si gost privošči najlepši pogled na Blejski otok in uživa v vrhunskem kulinaričnem razvajanju, za katerega poskrbi glavni kuhar Andrej Rovan z ekipo.

Tradicija že od leta 1906

Hotel Triglav Bled tradicijo ohranja že od leta 1906, da pa se duh časa nadaljuje iz preteklosti v sedanjost, poskrbijo stilsko opremljene sobe: 22 sob, vsaka s svojo zgodbo in ličnimi balkončki ponuja intimen in romantičen oddih.

Posebno doživetje v sklopu hotela ponuja še butični velnes z notranjim bazenom in finskima savnama, ki sta gostom na razpolago 24 ur na dan in tako omogočata popolnoma zasebno atmosfero.

Kulinarika, poezija za brbončice

Restavracija 1906 z odlično kulinarično ponudbo je na najvišjem nivoju srce hotela. Kuharska ekipa pod vodstvom Andreja Rovana dviguje kulturo pitja in prehranjevanja, oživlja tradicionalne slovenske jedi ter v kulinariko vključuje številne lokalne sestavine, kot so tepka in druge gorenjske dobrote. Ekipa ustvarja presenetljive kombinacije okusov, ki so prava poezija za brbončice in kulinarično doživetje za slehernega gosta.

Posebno zgodbo v hotelu nad Blejskim jezerom sestavljata tudi vinski klub in vinska klet. Hotel Triglav Bled je tudi edini hotel na Bledu z vinsko kletjo, kjer je priložnost za degustacijo najokusnejših vinskih kapljic.

Vinski klub ponuja prijetno okolje in krasen razgled, v katerem lahko uživate ob kozarčku vina, poleg pa poskusite tudi okusen domači sir ter hišne mesnine. Za piko na i: kavico vam bodo postregli v prav posebni pozlačeni skodelici iz leta 1937.ap