Približno polovica gostov bo slovenskih, sledili bodo gostje iz Italije, Nemčije in Velike Britanije. Povpraševanje je glede na lansko leto nekoliko boljše, seveda pa veliko vlogo pri tem igra tudi vreme, tako da bo več znano v tem mesecu.

Gostitelji se bodo osredotočili na ponudbo za celotno družino, ljudem bodo ponudili aktiven oddih in dobro animacijo, največja posebnost v času počitnic pa bo paket Kekčeva doživetja.

Za vse okuse

V hotelih Hit Holidays so tudi letos pripravili pester paket Kekčeva počitniška doživetja in vključuje mnogo aktivnosti za vso družino, s posebnim poudarkom na najmlajših. V goste vabijo vožnje po poletnem toboganu Bedančeva drča, sankališču Besna Pehta, vstope v tri muzeje (Slovenski planinski muzej, Kajžnkova hiša in Liznjekova domačija), brezplačno kopanje, 1 ura skvoša, otroci pa imajo možnost srečati tudi pravega Kekca.

Zakaj naj torej željni »krompirjevega« oddiha izberejo prav Kranjsko Goro? »Zato, ker Kranjska Gora v jesenskih dneh postane prijetno umirjena in spokojna destinacija, primerna za vse generacije. Neokrnjena narava, mnoga izhodišča za razne aktivnosti in pestra hotelska ponudba so naši glavni atributi v času krompirjevih počitnic,« dodajajo v hotelih Hit Holidays. th