V prihajajočih mesecih vas bodo tako zagotovo prepričali drzni vzorci, retro športni detajli in fuzija igrivih ter osupljivih barv. Modne gurmanke pa boste še posebej navdušene nad dejstvom, da so bile številne kolekcije narejene v sodelovanju z znanimi imeni ter oblikovalci.

Linija oblačil

Ljubitelji igrivih motivov, vpadljivih barv in edinstvenega dizajna bodo navdušeni nad novo kolekcijo, ki napoveduje upor jesenski sivini ter enoličnosti. Linija Farm bo z eksotičnimi motivi brazilskega deževnega pragozda ter z barvnimi kombinacijami neokrnjene narave zagotovo prepričala predstavnice nežnejšega spola. Udobne majice in trenirke namreč prinašajo val svežine, ki bo v zimsko garderobo vnesel sončne žarke tropskega raja ter jo preoblikoval v pisan brazilski karneval. Za pestre vzorce bodo poskrbele edinstvene majice, pajkice in jope s kapuco iz linij Zebra in Camo, ki prinašajo neustavljivo udobje in vrhunski dizajn. Ljubiteljice večne klasike pa se bodo razveselile razkošnih majic iz linije Originals Porsche Design, ki združujejo klasično črno-belo kombinacijo s Porsche potiski. Z novo linijo NBA za ženske pa bo moško-ženska modna delitev enkrat za vselej postala stvar preteklosti. Majice preprostega dizajna, zaznamovane s košarkarskim stilom, bodo razveselile vse, ki prisegajo na fantovski stil in močno ter samozavestno držo.

Linija obutve

Kultni copati ZX Flux so se letos vrnili k osnovnemu konceptu in odvrgli vse, kar je bilo odvečnega, ter tako pustili dovolj prostora za modno izpoved njihovih lastnikov. Medtem ko novi modeli prinašajo fuzijo barv in nenavadnih vzorcev, klasične modele krasijo živalski vzorci. Copati iz linije Farm s poletno kombinacijo bele in mornarsko modre slavijo čare poletja ter se odločno borijo proti jesenski sivini, črni copati iz linije Originals Porsche Design pa bodo več kot prava izbira tako za casual kot tudi formalne priložnosti.

Modni dodatki

S kolekcijo jesen/zima 2014 adidas premierno predstavlja sodelovanje s slovitim italijanskim dvojcem Carnovsky, ki je oblikoval edinstvene torbe za novo linijo RGB. Oblikovalca, ki sta poznana po umetniških instalacijah iz razburljivega sveta flore in favne, sta se pri ustvarjanju poigrala z različnimi vzorci ter klasičnimi barvami. Modni dodatki iz nove kolekcije Farm pa bodo raznežili ljubitelje cvetličnih vzorcev, ki bodo med torbami s tropskim motivi zagotovo našli nekaj zase.

Otroška linija

Za najmlajše je adidas pripravil nove modele copat, ki izstopajo zaradi edinstvenih vojaških in leopardjih vzorcev v nežnih barvah. Preprost dizajn in visokokakovostni materiali bodo najmlajšim zagotovili udobje in podporo pri raziskovanju sveta skozi neskončne igre in neutrudne sprehode.