Že velikokrat smo slišali, kako lepo je biti zaposlen pri Googlu. Tamkajšnje osebje ima dostop do brezplačnih obrokov, telovadnic, vrtcev, sob za sproščanje ipd. »V naši restavraciji sem jedel trikrat dnevno, uporabljal sem skupne kopalnice, skupne pralnice in druge dobrine, ki jih nudi Google, spla pa sem v mobilnem domu,« se za BBC spominja Weaver. Ta si je pred kombijem uredil še mini teraso, kjer je preživljal prosti čas in nič kaj diskretno kampiral.

Pojasnjuje, da varnostniki takrat niso imeli nič proti, saj se je pisalo leto 2005. Takrat pa je bil Google še precej manjše podjetje, kjer so bile vezi med zaposlenimi veliko bolj intimne. »Kmalu sem začel dobivati vprašanja – tudi jaz bi se rad preselil v Googlov kampus – imaš kakšen nasvet?«

S takšnim preprostim načinom življenja je Weaver vztrajal kar 54 tednov. Naposled se je odločil za selitev, saj je težko razlagal dekletom, da živi v kombiju. Takšnemu slogu življenja je sledilo kar nekaj svobodomiselnih Googlovih zaposlenih. Nekateri so preprosto v svoje avtomobile namestili žimnice in začeli nekakšno mini dogodivščino.