Zagotovo eden najvznemirljivejših se bo zgodil v četrtek, 11. septembra, ob 20. uri na otoku Lokrum, slab kilometer jugovzhodno od Dubrovnika. Zvezdi večera na idiličnem dalmatinskem otočku, kjer stojijo dvorec in ruševine zapuščenega benedektinskega samostana, botanični vrt, prirodoslovni muzej in memorijalni muzej Ruđera Boškovića, bosta eden najuspešnejših in najbolj priljubljenih pevcev hrvaške zabavne glasbe Oliver Dragojević ter nadarjeni violončelist in član zasedbe 2Cellos Stjepan Hauser.

Avtor največjih romantičnih pesmi Oliver Dragojević in polovica svetovne senzacije 2Cellos, Stjepan Hauser bosta predstavila pesmi iz albuma Noć Nek’ Tiho Svira.

Obeta se torej prava otoška glasbena fantazija, ki vas bo v jesen popeljala na najlepši možni način. Gre za prvi koncert glasbenega ciklusa Lukrum 2020, ki bo poslušalcem ponudil neprecenljivo zgodovinsko in naravno bogastvo otoka v izjemnem glasbenem programu.

Do otoka, ki je od Dubrovnika oddaljen le 10 minut, bo organiziran prevoz. Vstopnice za koncert Oliverja Dragojevića in Stjepana Hauserja so v prodaji od 1. avgusta, dobite jih na vseh evetimovih prodajnih mestih.