Knjigo je Evans, ki je umrl septembra lani, napisal že leta 1988, a se za njeno objavo ni odločil.

Med skrivnostmi, ki jih je Gardnerjeva, ki je svoje premoženje izgubila zaradi težav z alkoholom, zaupala Evansu, se je znašel tudi opis njenega prvega zmenka s tretjim možem Frankom Sinatro. Kot mu je zaupala, sta s Sinatro, ki je bil takrat še poročen, med vožnjo pod vplivom alkohola v Palm Springsu s pištolo streljala v ulične svetilke in izložbe.

Sinatra in Gardnerjeva, ki sta se poročila leta 1951 in se ločila šest let pozneje, sta ostala v dobrih odnosih do konca življenja. Po poročanju časnika New York Post naj bi ji Sinatra dal denar, da ji pred smrtjo ni bilo treba objaviti spominov.

Gardnerjeva se je rodila 24. decembra 1992, kot najstnico pa so jo opazili agenti iz Hollywooda, kjer je podpisala sedemletno pogodbo s studii MGM.

V Hollywoodu jo je takoj opazil njen prvi mož, igralec Mickey Rooney. Kot je Gardnerjeva med pogovori zaupala Evansu, je bil Rooney velik ženskar, ki je v njuno spalnico pripeljal drugo žensko, medtem ko je ona v bolnišnici okrevala po lažji operaciji. Kot se je izrazila, je Rooney "skozi ženske polzel kot topel nož skozi maslo".

Po ločitvi z Rooneyjem se je zvezdnica leta 1945 poročila z Artiejem Shawom, vendar tudi z njim ni našla sreče. Po njenih besedah je zaradi Shawa začela kaditi in piti, saj se je ob njem počutila popolnoma negotovo. Med drugim je naredila tudi test inteligenčnega kvocienta, da bi si dokazala, da ni neumna. Po letu zakona jo je Sahw zapustil zaradi druge ženske.