»Imela sva hišo, službi in družino, o kateri sva sanjala. Ostale so nama želje po večjem zaslužku in dopustu. Obtičala sva v rutini, čiščenju stanovanja in na kavču,« je pojasnil Josh. Ker sta želela imeti več nadzora nad porabo denarja in časa, hkrati pa sta imela službi, ki sta ju lahko opravljala kjerkoli in kadarkoli, sta se odločila prodati hišo in živeti bolj enostavno ter svobodno življenje.

Prodala vse in odšla

»Všeč nama je bila ideja, da popolnoma spremeniva svoji življenji in sprejmeva boljše odločitve, kako bova preživljala dneve. Prišla sva do zaključkov: sva lastnika prikolice, popotnika, samozaposlena in ljubitelja narave. Že več kot dve leti sva prepričana, da je bila to najboljša odločitev v najinem življenju,« sta pojasnila. Prodala sta vse, kar sta imela, in se odpravila na popotovanje, ki traja že dve leti.

Z avtodomom obiskujeta vse narodne parke v Združenih državah Amerike in vse dokumentirata na Instagramu ter svoji spletni strani. V kratkem dokumentarnem filmu Tomorrow Somewhere new pa Josh in Jessa pojasnjujeta svojo odločitev za nomadsko življenje in opisujeta vzgojo malega Jacka v takšnih pogojih.

Poglejte tukaj: