Zbiranju prvih kapljic so se že pridružili številni posamezniki, med njimi tudi znani Slovenci, ki jim je uspelo razširiti dovolj dobrih misli za prvo izmed številnih dobrodelnih akcij – donacijo Univerzitetnemu rehabilitacijskemu inštitutu RS Soča. V projektu, ki se bo nadaljeval tudi v naslednjih mesecih in v katerem se bo zbiralo sredstva za različne ustanove, lahko s pozitivnimi mislimi sodelujete tudi vi. Trenutno poteka zbiranje kapljic za društvo Humanitarček, ki pripravlja tople obroke za starostnike.

Pozitivne misli in več majhnih korakov v isto smer lahko spremeni svet in prav to želi v veliki dobrodelni akciji dokazati tudi Jana, voda s sporočilom. V sklopu akcije bodo namreč izbranim ustanovam izročili različne donacije, ki so nujno potrebne za njihovo normalno delovanje, vendar si jih sami ne morejo privoščiti.

Dobrodelni projekt pozitivnih misli in dobrih dejanj lahko prek spletne strani www.vodassporocilom.com in prek družbenih omrežij z zbiranjem kapljic podprete tudi vi. Prve kapljice prispevate že zgolj z obiskom spletne strani, svoj doprinos pa lahko še povečate z deljenjem dobrih sporočil po družbenih omrežjih ali s prispevanjem svojih pozitivnih misli. Vse kapljice, ki jih bo sodelujočim s skupnimi močmi uspelo zbrati, bo Jana nato pretvorila v donacije za izbrane ustanove. Med drugim bo v sklopu projekta donirala tople obroke za starostnike, ki si jih sami zaradi socialnih ali zdravstvenih razmer ne morejo privoščiti; Zavodu za slepo in slabovidno mladina Ljubljana bo pomagala do potrebnih pripomočkov za izobraževanje otrok in mladostnikov; Oddelku za invalidno mladino Stara gora, ki skrbi za rehabilitacijo otrok z razvojnimi motnjami do 26. leta, pa bo podarila novo mizo, namenjeno pregledom in diagnosticiranju mladih bolnikov.