Pritožbo v zvezi z obiskom dveh moškim je prejela tudi britanska policija. Frizerskega salona, ki s plakatom Jong Unove značilne pričeske opozarja na enomesečni popust na moško striženje, ne bodo preiskovali. Poster pa so vseeno umaknili, saj je bil salon deležen »prevelike pozornosti mimoidočih«, hkrati pa je zakrival okno, skozi katerega prihaja dnevna svetloba.

Frizer Karim Nabbach je za britanski Sky News pojasnil, da sta k njegovemu očetu, ki je lastnik salona, pristopila dva moška, ki se nista želela identificirati z osebnima dokumentoma. Oba naj bi imela pričeske podobne severnokorejskemu vodji Kim Jong Unu. »Nista se predstavila, ko sta zahtevala direktorja. Povedati jima je moral svoje ime,« je pojasnil Karim. Njegov oče se je nato odpravil na policijo in dogodek prijavil.

»Od postavitve posterja imamo precejšno gnečo v salonu. Vse skupaj je postala nekakšna turistična atrakcija, saj se ljudje hodijo sem fotografirati,« je še dodal. Poudaril je, da niso hoteli povzročati težav, le zabavati svoje stranke.