Sonce, morski zrak, brezskrbnost, športne aktivnosti in animacija za najmlajše so idealna kombinacija za polne in sproščene počitnice.

Ravno zaradi slednjega turistična agencija Relax tudi letos vabi na Makarsko riviero v Tučepe, na eno najbolj priljubljenih in obiskanih destinacij pod mogočnim masivom Biokovo.

Čudovite prodnate plaže, borovci, ki se dotikajo morske gladine, urejene sprehajalne poti, možnost številnih izletov in športnih aktivnosti ter zabave privabljajo vsako leto tudi družine z otroki, ki se tu brez skrbi prepustijo morskim radostim. Makarska riviera je zelo priljubljena med slovenskimi gosti. Razlogi za to so izredno ugodno podnebje vse leto, kristalno čisto morje ter odlična hotelska ponudba in možnost številnih izletov.

Hotel Bluesun Neptu s tremi zvezdicami, kjer preživljajo počitnice Relaxovi gostje, je bil obnovljen za letošnjo sezono in leži tik ob prodnati plaži v Tučepih. Odlična kulinarična ponudba in bazenski kompleks ter bogat animacijski program Carpe Diem, posebej prilagojen najmlajšim z otroškim varstvom dvakrat na dan, so prava izbira za letošnje brezskrbne prvomajske počitnice. Posebej ugodni so tudi popusti za najmlajše. V družinskih sobah bivajo kar trije otroci do 14. leta brezplačno. Relax ponuja tudi možnost organiziranega avtobusnega prevoza.

Novost letošnjih počitnic je prvomajsko kresovanje, ki ga bodo gostje doživeli kar na plaži.