Kampiranje številnim pomeni vrnitev k naravi, vendar pa lahko ob visokih standardih, ki jih ponuja kamp Straško na otoku Pagu na Hrvaškem, poleg uživanja na najlepši plaži na Jadranu, na soncu in v bistrem morju, neizmerno uživate tudi ob številnih spremljevalnih vsebinah, kot so športno–rekreacijski center in zabava, s katero skrbijo za goste prek celega dne in večera, in se odlično zabavate v zabavnem centru. Dodatno lahko svoje poletne počitnice popestrite z obiskom čudovitega malega mesteca  Novalje, ki je od avtokampa Straško oddaljena le kilometer.

Kamp se nahaja ob morju, v čudovitem zalivu, ki se razprostira na 57 hektarjih gozda dalmatinskega hrasta in oljk, in je eden od največjih in vodilnih kampov na Jadranu in na Hrvaškem. Otok Pag leži na meji med Dalmacijo in Kvarnerjem, zato ga zaznamujejo značilnosti obeh pokrajin.

Plažo kampa uvrščajo med najlepše plaže na otoku Pagu. Njen obalni del sestavlja prostrana prodnata plaža, dolga približno 2000 metrov. Plaža kampa s svojo naravno lepoto in spremljevalnimi vsebinami, kot so vodni svet za otroke, trampolini, najem koles, prodaja palačink, kokic, zabava prek celega dneva in opremljenost z restavracijo, picerijo ter bari, izpolnjuje vse zastavljene kriterije in s ponosom izpostavlja zasluženo modro zastavo.

Kamp je prejel posebna priznanja za kakovost in je že od leta 2008 kategoriziran s štirimi zvezdicami, kar je možno doseči samo s konstantnim vlaganjem v kakovost ponudbe. Sanitarni vozli, ki so zelo pomemben segment v kakovosti ponudbe kampa, so v celoti renovirani in prilagojeni potrebam gostov. V kampu so za namestitev gostov na voljo parcele in mobilne hišice, zahvaljujoč naravni legi pa je veliko namestitvenih enot v prvi vrsti ob morju.

Več najdete na njihovi spletni strani.