Vikend hišica oblikovalcev Jeffreyja Weismana in Andrewa Fisherja je postavljena v vroči Kaliforniji. Glavna kopalnica je zasnovana tako, da je povezana z zunanjim vrtom. Tako se njena vrata odprejo naravnost tam, kjer je postavljena osvežilna prha.

Za igralko Sarah Jessico Parker in njenega moža Matthewa Brodericka je oblikovalec Eric Hughes oblikoval preprost kotiček za prhanje. Leseno ozadje in kovinska konstrukcija lepo dopolnjujeta njuno newyorško hišo v rustikalnem slogu. Ogrodje prhe je prekrito s tkanino v modri barvi.

Oblikovalec Tristan Auer je za hišico na plaži enega izmed glasbenikov izbral zračno konstrukcijo iz bambusa. Voda za tuš, ki je nameščen na strehi hiše, je filtrirana deževnica. Tako je vzpostavljen prijazen bivalni odnos do okolja.

Angleški dekorater je svoj kotiček za prhanje na vrtu poudaril z barvo v odtenki sivke. Tla, vrtno pohištvo in posode za rastline so barvno usklajeni in ustvarjajo harmonično vzdušje.

Newyorški frizer Kevin Mancuso je zunanjo prho svoje hiše v Sag Harborju postavil v zračno leseno postavitev. Celota je obarvana v sivo-bele tone.

V Floridskem Key Westu stoji lep mangovec. Zraven njega je krajinski arhitekt Robert Zion postavil prho. Lesena struktura in preprost tuš se odlično dopolnjujeta in z ničemer ne kazita videza okolice.

Tom Flynn in Joseph D'Urso sta v newyorškem East Hamptonu oblikovala eksotičen in eleganten vrtni tuš, kjer lastnik hiše doživi najboljšo možno ohladitev po vročem dnevu na plaži. Bambusova ograja okrog eksotične vrtne prhe poudari intimnost dogodka.

Fotogalerijo si lahko ogledate tukaj.