Vsak vrt je tako edinstven kakor njegov lastnik. Čeprav so vrtovi oblikovani zelo raznovrstno, imajo kljub temu nekaj skupnega: namenjeni so oddihu, pri čemer morajo biti enostavni za vzdrževanje. Tu pride v poštev betonski tlakovec kot idealna rešitev za utrditev tal vse naokoli hiše.

Betonski tlakovci s svojimi raznolikimi izvedbami tako po obliki, debelini in barvi kot po načinu polaganja so simpatičen in prilagodljiv element pri oblikovanju vrta. Posebno betonski tlakovci Castello antico in Nizza, ki jih ponuja Semmelrock, so se v svojih izvedbah z imitacijo kamna izkazali kot praktična rešitev za zunanje oblikovanje. Z veliko izbiro toplih in umirjenih barvnih tonov ter raznolikostjo oblik, ki omogočajo številne možnosti izvedbe, se bo vaš dom spremenil v kraj oddiha. Serija La Linia je čista klasika. Sestavljajo jo izdelki z jasnimi konturami, ki so dobavljivi kot tlakovci, plošče, ograja ali kot različna dodatna oprema, na primer robna letev, kladna stopnica ipd.

Za ljudi, ki radi ustvarjajo

Z betonskimi tlakovci meja v izražanju ustvarjalnosti ni več. Ustvarjalni prebliski v obliki zeliščnih vijačnic, visokih gredic, peskovnikov, prostorov za žar ali udobno posedanje iz betonskih tlakovcev lahko vašemu vrtu dajo prav poseben lasten pečat.

Številne možnosti uporabe in izvedbe si oglejte na www.semmelrock.com.