Kopalnica

Elegantno kopalnico nam bo dala mešanica stilno čistih linij in tradicionalnih barvnih tonov. Nič ni bolj sveže kot bele stene. Bele keramične ploščice bodo ustvarile umirjeno ozadje kopalnice, v kateri se boste resnično sprostili in umirili misli daleč stran od zapletenih dekorativnih shem. Vzdrževanje belega prostora ni najbolj enostavno, vendar se trud obrestuje.

Talni mozaik iz drobnih barvnih kosov vnese v prostor vtis klinične natančnosti. Poudari občutek miru ter lahkotnost moderno opremljenega stanovanja. Hladnosti se izognemo s klasičnim pohištvom in dodatki. Starinska banja na nogah bo sicer neprijazni kopalnici dala videz domačnosti. Za več mehkobe vključite bele brisače.

Dnevna soba

Če boste med bele stene postavili belo sedežno garnituro, se poigrajte s teksturami, ki bodo poživile videz prostora. Ocenite videz sten; če so videti kot iz 70. let prejšnjega stoletja, jih poživite. Čiste bele linije in z geometrijskim reliefom potiskane ploščice bodo zidovom vdihnile videz mehke modernosti in retra. Gole bele stene lahko ambient naredijo prestrog – omilite ga s prijetnimi in vabljivimi vzorci.

Klasična usnjena zofa iz belega usnja s temnimi nogami je nevtralni poudarek, ki v dnevni prostor prinese dodaten občutek mehkobe. Detajle poudarite z lučmi v nevtralnih barvah.

Kuhinja

Naj bo kuhinja mešanica ostrih linij in nevtralnih tonov, popolnih vodnih armatur in pisanih poudarkov. Visoko odsevne bele delovne površine in kuhinjsko pohištvo v matirani beli poudarijo prečiščenost prostora in modernost. Izberite primerno osvetlitev in poskrbite, da se bodo delovne površine res svetile.

Namesto tradicionalnih ploščic nad delovnimi površinami se odločite za elegantno ozadje iz poliranega stekla, pod katerega lahko vstavite močno povečano fotografijo vašega najljubšega motiva. Klasični videz pipe lahko zamenja futuristična vodna armatura, ki spominja na kopalniški tuš in se povleče iz držala. Ta pripomoček je odličen za spiranje zelenjave ali natakanje vode v visok vrč.

Spalnica

Vaš kotiček miru, v katerega se umaknete pred vplivi zunanjega sveta, opremite v nevtralnih tonih. Enostavna, smetanasto bela posteljnina bo v prostoru ustvarila občutek spokojnosti. Blazine naj krasijo vzorci v živahnih barvnih odtenkih, kar bo popestrilo prostor. Izberite velike in mehke, takšne, na katere boste položili glavo z veseljem. Izberite primerno osvetlitev in dodajte vašemu svetišču zelen poudarek. Preprosta lončnica bo kot nalašč.