Zavese za kad ali prho so lahko mnogo več kot praktične. Videz kopalnice s skoraj nepregledno izbiro vzorcev, barv in tkanin dopolnijo in ga osvežijo. To je najlažji in najcenejši način, da postane kopalnica res vaš idealen prostor, saj bo zavesa z želenim motivom interierju dala oseben nadih. Če v trgovinah ne najdete zase primernega vzorca, ne obupajte.

izola_gallery_9.jpg

Kopalniške zavese s fotografskimi motivi so zanimiva možnost za izražanje osebnega stila, želja, spominov… Navdihnjene s strastjo do fotografije so bile zavese podjetja Izola Shower ustvarjene zato, da vzbujajo pozornost. Stopite za romantični pejsaž Pariza, Rima in Benetk ali pa izberite omejeno izdajo zaves z motivi priznanih umetnikov, kot so Patrick McMullan, Faile in Christopher Makos, ki ga je Andy Warhol nekoč imenoval kot najsodobnejšega fotografa v Ameriki.

izola.jpg

Izbira motivov, med katerimi so tudi zemljevidi in načrti podzemskih železnic velemest, je zelo velika, v nabor pa dodajajo vedno nove. Na voljo so zavese iz polivinila in bombaža, novost pa so trpežne, vendar okolju prijazne kopalniške zavese iz biorazgradljivega materiala peva. Naročite jih lahko prek spleta.