Lepo darilo, ki vedno pride prav, je vsakovrstna naravna kozmetika. Mila z dodatkom sadežev, razkošne kreme in mleko za telo, opojne dišave iz naravnih eteričnih olj… Tovrstne izdelke lahko izdelate tudi sami. Nasvete poiščite v knjigah za naravno izdelavo kozmetike. Vodniki za bolj zdrav odnos do negovanja telesa so po navadi polni čudovitih nasvetov za zavijanje doma izdelane naravne kozmetike in vsakovrstnih idej.

milo.jpg

Izvirne ideje vedno navdušijo

Prijatelje lahko razveselite tudi s katero izmed organsko pridelanih kavnih mešanic. Lepo darilo so tudi izbrane začimbe, čokolada ali čaj, vzgojeni na ekološki način, ali pa morda kakšen umetniški izdelek iz pravične trgovine.

kava.jpg

Vsi, ki se radi umetniško izražajo, bodo veseli novega kosa za ustvarjanje, najsi gre za barve, čopiče, pisala, pastelne barvice… Tovrstni izdelki dosegajo različne cene, zato je odločitev o nakupu vaša. Pobrskajte med policami in izberite okolju prijazne izdelke in tako prispevajte k skrbi za naš planet.

bb2.jpg

S knjigo boste težko zgrešili

Tudi knjige so lepo darilo. Kljub vse večji priljubljenosti e-knjig, pa večina knjižnih navdušencev še vedno najraje v rokah drži konkreten zalogaj. Najboljša izbira so knjige, ki se uvrščajo med klasike, ali  prodajne uspešnice. Preden boste knjige izbrali, je dobro, da pri bodočih obdarjencih  vseeno malce preverite, kaj radi berejo.

Zakladnica doma narejenih izdelkov

blazine.jpg

Odlična rešitev so tudi doma izdelana darila, kot so okrasne blazine, poslikane vaze, kozarci, skodelice za čaj, svilene rute, šali, copati iz flisa, uhani, ogrlice, tobrice iz blaga za telefone, zbirka poezij, škatla domačih piškotov… Izbira je neskončna, pomembno je le, da začutite kaj komu podariti. Saj veste, z vsemi ljudmi namreč nismo na enaki valovni dolžini, zato je priporočljivo, da je darilo kupljeno ali izdelano za točno določeno osebo.