Prodajalci poleg klasičnih mačjih stranišč ponuja tudi inovativne oblike, ki navdušujejo zaradi uporabnosti, ličnosti in prijaznosti do okolja.

V podjetju Modernist Cat so se odločili mačje stranišče skriti v večnamensko leseno škatlo, ki je lahko pričvrščena na kolesca ali pa na kovinske nogice. Na eni strani ima škatla (na voljo so v različnih odtenkih) okroglo odprtino, skozi katero muca vstopi v stranišče. Na vrhu lesenega zabojnika pa je  mehka blazina, ki je namenjena mačjemu počitku.

m1.jpg

Proizvajalec izdeluje zabojnike po naročilu, zato lahko obliko prikroji lastnim potrebam stranke. Lep in nevpadljiv kos lahko postavite kamor koli v stanovanju, priporočamo pa redno čiščenje, saj boste tako preprečili širjenje neprijetnih vonjav.

Prijazno do lastnika in okolja

mod1.jpg

Mačje stranišče Modkat se prav tako prilagaja vsakemu prostoru. Mačka lahko vstopi vanj skozi odprtino zgoraj, kar ji zagotavlja zasebnost med opravljanjem mačje potrebe. Modkat  odlikujeta lep videz, primeren za sodobno stanovanje, in prijazen odnos do okolja. Mačje stranišče lahko potem, ko mu je kljub trpežnosti potekel rok uporabe, recikliramo.

Visoko trpežen in obstojen plastični material omogoča enostavno čiščenje, notranji vložek pa se povsem prilagaja zunanjemu ovoju, tako da ta ostane kar najbolj čist. Ob strani je nameščen ročaj, ki omogoča enostavno premikanje, zabojniki pa so na voljo v štirih barvah.

Zasebnost v straniščni "hišici"

mod2.jpg

Ljubko je tudi mačje stranišče Kitty A Go – Go. Zunanjost je oblikovana kot polovični valj oziroma prikupna zaobljena hišica, v notranjost  katere je umeščeno stranišče, ki ga enostavno izvlečemo. Uporabne grabljice, ki se prilegajo širini stranišča, so namenjene odstranjevanju oziroma grabljenju mačjih iztrebkov. Proizvajalec vam ob nakupu podari še eno notranje stranišče, tako da boste lahko skupaj z muco dolgo uživali v prednostih izdelka.