Kakovostna odeja regulira toploto
V mnogih odejah so polnila še vedno ceneni umetni materiali. Takšna odeja je zgolj kratkoročni izolator, ki telo hitro pregreje, nikoli pa ne bo ponujala dobre termoregulacije. In prav zagotavljanje zračnosti je ključnega pomena za zdrav spanec brez motenj, potenja in odkrivanja.

Izberite zračno odejo
Kakovostna odeja mora biti zračna, da se v njej ne boste potili, ob tem pa mora uravnavati telesno temperaturo in zagotavljati toploto brez odvečne teže. Prednost dajte naravnim materialom, kot je svila.

Visoka prilagodljivost telesu
Ročno raztegnjene svilene plasti tvorijo večplastno strukturo, ki omogoča večjo zračnost in toplino pri manjši teži. S tem dosežemo, da se odeja prilega in zadržuje toploto tesno ob telesu. Zaradi visoke zračnosti je negostoljubna pršicam in s tem zelo blagodejna za alergike.

Svilena odeja Salzburg
Odejo boste z veseljem uporabljali pozimi, saj njena dodatna količina svilenega polnila zagotavlja odlično toploto tudi v najhladnejših nočeh. Odejo lahko kupite že za 159,90 evra (ali 4 krat 39,97). Koliko pa ste odšteli za pnevmatike? Pokličite nas na (03) 757 14 40 in naredite spremembo tudi v postelji!