DailyDuo je zasnovan brezžično, kar pomeni, da ga med uporabo ni treba priklopiti v električno omrežje. Tako se ne zapletate in ne spotikate ob napajalni kabel, medtem ko sesate okrog nog stolov in miz in drugega pohištva. Brez težav počistite vse kotičke vašega doma. DailyDuo odlikuje tudi sodobna oblika; elegantna in vitka je v kovinski bisernati ali valentinovo rdeči barvi pravi trendovski dodatek domu.

Ves dom v enem zamahu

Sesalnik Philips DailyDuo deluje s polnim akumulatorjem več kot 20 minut, tako da ves dom posesate v enem zamahu. Ker se hitro napolni, je spet pripravljen na delovanje, še preden boste uspeli najti razlog za ponovno sesanje. Med polnjenjem pametni sistem AutoOff avtomatično izklopi sesalnik takoj, ko je baterija polna, s čimer prihrani energijo.

Sistem Philips DailyDuo QuickDraw omogoča, da ročni sesalnik enostavno odklopite z eno roko in se hitro posvetite čiščenju jedilne mize ali blazinam na kavču. Še več, DailyDuo je oblikovan tako, da ročni sesalnik lahko snamete kjer koli, ne da bi se spraševali, kam s preostalim delom. Parkirate ga s pomočjo valjčne krtače, s katero nato brez težav posesate tla.

Narejen za prijazno uporabo

Vsi elementi sesalnika in njegovi dodatki so oblikovani za izredno enostavno uporabo: filter očistite, ne da bi se dotaknili prahu, z valjčne krtače hitro in varno odstranite ujete lase, ročni sesalnik odprete le z enim pritiskom na gumb in iz zbiralnika stresete prah, ciklonski filter HEPA pa združuje veliko filtrirno površino s ciklonskim pretokom zraka, kar preprečuje zamašitev z umazanijo in omogoča dolgotrajne rezultate filtracije.