Obstojnost oblačil je izziv za vsak pralni stroj. Dnevno vzdrževanje večinoma zahteva le osvežitev različnih kosov oblačil, za kar je nova Electroluxova pralna tehnologija kot naročena. Program za osvežitev oblačil bo s pomočjo pare odstranil vonjave in že nošena oblačila osvežil.

Varčna poraba in manjši stroški

Electroluxov parni pralni stroj iz linije Steam Laundry vaša oblačila osveži in poživi. Predstavlja pravo svetišče za vse vrste občutljivih tkanin, saj jih z močjo pare neguje na zelo nežen način. Prijazen je tudi do okolja, saj se uvršča v razred A-10% na področju zmanjševanja stroškov porabe energije in pozitivnega vpliva na okolje. Pralni stroj tri v enem vam ponuja vse prednosti kemičnega čiščenja, a brez tveganja poškodb, ki lahko nastanejo pri običajnih postopkih čiščenja.

Čisto in gladko perilo

Njegova praktičnost se odraža v številnih značilnostih in podrobnostih. Velik LCD-prikazovalnik omogoča dober pregled nad delovanjem stroja, tehnologija Jet System prinaša prihranek vode in energije ob odličnih rezultatih pranja, v bobnu pa lahko operete do 7 kilogramov perila. Poleg pranja za oblačila poskrbita tudi dva programa za odstranjevanje gub ter program za osveževanje perila. Perilo tako ni le oprano, temveč tudi vrhunsko negovano zahvaljujoč odličnemu naravnemu negovalnemu sredstvu – vodni pari. Para namreč gube gladi na naraven način in vam tako prihrani nepotrebno dodatno vlaženje oblačil. Likanje je tako veliko enostavnejše (pogosto pa celo ni potrebno).

Pri Electroluxu so moč pranja nadgradili z lepo gesto. Ker je predstavitev novega parnega pralnega stroja potekala ravno v Mini teatru, so ob tej priložnosti igralski ekipi podarili tega tako imenovanega »popolnega življenjskega partnerja« vsake ženske.