Večja ko je kopalnica, boljše je. Arhitekti in oblikovalci namenjajo kopalnicam vse več prostora. Prostostoječa kad, če je dovolj prostora, in razkošne kabine za tuširanje, teh je lahko celo več, sta le dva izmed načinov kako zapolniti kopalnico večjih dimenzij.

Zelena kultura bivanja

Porcelanaste stenske in talne ploščice, ki posnemajo strukturo lesa, so odličen način za doseganje toplega in modernega, okolju prijaznega videza v kopalnici. Takšen material je odporen na vlago in zato primeren za ta prostor. Isti material lahko uporabite tudi na vrtu in z njim povežete izhod iz kopalnice z zasebnim kotičkom na odprtem.

Varčne straniščne školjke lahko v enem letu prihranijo več tisoč litrov vode v gospodinjstvu, zato so dobra alternativa klasičnim. Razmislite o funkciji, ki omogoča dve različni jakosti izpiranja kotlička. Na voljo so tudi posebne možnosti, ki omogočajo segrevanje straniščne školjke, kar poveča užitek sedenja na domačem stranišču.

green_bathroom.jpg

Prestiž sodobne tehnologije

Vrnitev stenskih tapet med domači dekor je prinesla eksplozijo močnih, barvitih in razgibanih vzorcev. Dekor je še posebno primeren za damski kotiček,  namenjen ličenju. Tako bomo ustvarili iluzijo dramatičnosti.

Električni sušilci rok ali shranjevalniki papirnatih brisač niso nič novega, a kopalnica bo z njimi dobila kanček prestiža.

Kabine za tuširanje so sestavni element moderne kopalnice. Izbira šob za prhanje je velika, od parnih, večnastavitvenih do simulacij tropskega dežja. Tudi aromaterapija in kromoterapija sta posebni doživetji, ki ju lahko doživimo pod zdravilno domačo prho.

zucchetti_shower_head_xl.jpg

Osebna nota in kanček barvitosti

Oblikovalci pravijo, da je pri opremljanju kopalnic najpomembnejša osebna nota. To pomeni kreativnost pri izbiri barv kopalniškega pohištva, umivalnikov in kadi. Možne so programske nastavitve temperature pri prhah in kadeh, dolžina trajanja vodne masaže v sprostitveni kopeli…

Tudi lepa tla so sestavni del moderno opremljene kopalnice, ki je namenjena predvsem uživanju. Zanimive so predvsem različne imitacije kamna in lesa. Izbire je veliko, najpomembnejše pa  je, da vam bo prostor všeč in se boste v njem dobro počutili.

s.jpg