Znanost že dalj časa ve, da otroci potrebujejo prostor, kjer lahko najdejo svoj mir – kjer se stvari ne spreminjajo neprestano in brez potrebe. Otrokom moramo dati varnost ter stabilno in uravnovešeno okolje, v katerem bo našla prostor domišljija, ki je za njihov razvoj neprecenljiva.

Igralo, igrača in celo idealno pohištvo

cubi2.JPG

Igralna kocka Cubi-Q je igralo, igrača in celo idealno pohištvo za otroke, stare od 18 mesecev do 8 let. V nekaj sekundah lahko leseno kocko spremenijo v trgovino, hišico, vlakec, mini kuhinjo, avto… Cubi-Q ponuja nešteto možnosti. Otroci so sposobni raziskovalci, ki svet odkrivajo na svoj način, Cubi-Q pa jim to omogoči.

Cubi-Q, ki meri 50 krat 50 centimetrov, je primeren za deklice in dečke. Izdelan je iz kakovostnega bukovega lesa, površina pa je odporna na udarce in tekočino. Tehta 22 kilogramov in je zelo stabilen; odrasli ga enostavno prenašajo. Sestavljen je iz dveh večjih zunanjih zabojev in štirih manjših notranjih. Elemente je mogoče sestavljati enostavno in na različne načine.

Cubi-Q je poučen in varen

cubi3.JPG

Oblikovalci so Cubi-Q premišljeno zasnovali tako, da je igrača didaktična in varna. V proizvodnem procesu pohištva pogosto uporabljajo številne zdravju škodljive snovi, površina Cubi-Q pa je obdelana z otrokom prijaznimi materiali. Visoko in stalno kakovost izdelka potrjuje nemški certifikat kakovosti LGA.

Igralo Cubi-Q je slovenski izdelek, ki je uspešno predstavitev dočakal na nemškem trgu, zdaj pa je na voljo tudi v Paronovih pohištvenih salonih.