Za začetek je treba pridobiti pozornost močnejšega spola, zato je shranjevalna torba za likalnik oblikovana kot škatla za orodje. Ko vaš dragi škatlo odpre, pa je notri namesto vrtalnega stroja kovinsko črn Philipsov likalnik GC4491: eleganten in dovolj moški, da bo postal priljubljen pripomoček takoj, ko ga bo vaš moški zagledal. Vsaj upamo tako!

V nekaj sekundah segret in ohlajen

Moški, ki bolj kot na videz stavijo na osebnost – v tem primeru torej na sposobnosti likalnika - bodo navdušeni že ob prvem likanju. Vemo namreč, da nimajo niti časa niti volje, da bi čakali na ogrevanje in potem ohlajevanje likalnika, zato je Philips novi likalnik izdelal tako, da se na delovno temperaturo segreje že nekaj sekund po tistem, ko ga vzamete iz torbe. Prav tako ga lahko po uporabi takoj pospravite nazaj brez skrbi, da bi zaradi tega povzročili požar.

philips_likalnik1.jpg

Philips GC4491 ima še številne druge prednosti: visoko delovno moč (do 2400 vatov), odpornost proti praskam, neprestano oddajanje pare do 40 gramov na minuto in priročno težo (le 1,55 kilograma).

Argumenti, ki pretehtajo njegovo lenobo

Če uporabnost novega likalnika vseeno ne premaga njegove lenobe, pa lepšemu spolu ponujamo simpatične argumente, s katerimi bodo prepričale svoje partnerje, da se lotijo likanja: “Dragi, imam glavobol. Ampak mislim, da bo morda minil, tik preden boš zlikal ta kup oblačil.” “Dragi, tako seksi si videti z likalnikom v roki!” “Izbira je naslednja: lahko likaš, medtem ko grem jaz na obisk k svoji mami, ali pa obrneva?”