Vse modele anten odlikujeta vrhunski sprejem in ojačitev z nizkim šumom, ki skupaj z nastavljivo ojačitvijo zagotavljajo velik doseg sprejema in še dodatno izboljšajo kakovost signala.

Elegantna oblika in vrhunski sprejem signala

Televizijska antena Philips SDV2230 je manjša, a izredno elegantne oblike, ki se preprosto zlije z obliko sodobnih televizij in modernimi dnevnimi prostori. Anteno SDV2230 z ojačitvijo 18 dB je možno premikati v različne smeri, s čimer dosežemo optimalni sprejem signala.

antena_philips.jpg
antena_philips3.jpg

Drugi tip antene Philips SDV6123 z ojačitvijo 44 dB je večji, bolj ploščate oblike in je na voljo v beli ali črni, da se kar najbolje prilagodi okolici. Ploščata zasnova antene omogoča koncentracijo signala in s tem še boljši sprejem ter je zato tudi nadvse primerna za uporabo na jadrnicah, v avtomobilu, počitniških prikolicah ali avtodomih.

Spremenljiv nadzor ojačitve

Tretji tip antene Philips SDV5120 z ojačitvijo 36 dB predstavlja zlato sredino med prej opisanima modeloma. Na voljo je v črni barvi, odlikuje pa jo spremenljiv nadzor ojačitve, ki je zasnovan tako, da z nagibanjem in vrtenjem antene zagotavlja optimalen digitalni in analogni sprejem.

Anteni SDV6123 je priložen polnilec z napetostjo 100 do 240 V, anteni SDV5120 pa z napetostjo 220 V. Za prvo (SDV6123) je možno dokupiti tudi polnilec z napetostjo 6 V, ki je primeren predvsem za avtomobile, za anteno SDV5120 pa polnilec z 12-voltnim enosmernim napajanjem.