Nebo, posejano z zvezdami

zelva.jpg

Lepota zvezdne noči je miren način, da otroka zazibljete v sen. To lahko storite s pomočjo želve, ki sveti v temi. Igrača Constellation Turtle Night Light proizvajalca Cloud B je namenjena otrokom od treh let naprej, če pa jo postavite na tla, bo strop spremenila v zvezdnato nebo. To pa je nekaj, ob čemer uživa vsak dojenček! Želvo, ki sije v rdeči, jantarjevi ali modri barvi, lahko uporabite tudi kot nočno lučko.

Cloud B izdeluje tudi igračo Sleep Sheep, ljubko ovčko, ki oddaja štiri različne zvoke: bitje materinega srca, šumenje oceana, padanje dežja in sporazumevanje kitov.

Uspavalna ropotuljica

ropotulja.jpg

Ropotuljice so na seznamu vsakega starša – vendar pa vse niso enake. Ropotulja Infantino Firefly Soother omogoča staršem, da izberejo med zvokom, lučmi in gibanjem ali pa uporabijo kar vsa tri orodja hkrati.

Drobne gosenice, bube in kresničke se nežno premikajo in pomagajo otroku, da se osredotoči na spanje. Odlično tudi za potovanja z avtom.

Aromaterapija za dojenčka

aromaterapija.jpg

Starši, ki poznajo blagodejne učinke aromaterapije, vedo, da nam blaga eterična olja in drugi pripomočki lahko pomagajo do hitrejšega spanca. Razpršilo, ki olja ne segreje tako kot izparilniki, temveč ga nežno razprši po zraku, je lahko odličen pripomoček. Olja, kot je sivkino, pomagajo otroku, da se sprosti in zaspi na naraven način.

Zgoščenke z glasbo

cd.jpg

Nekateri otroci imajo radi brnenje avtomobila ali zvok katere od domačih naprav, ob katerem v trenutku zaspijo ali se umirijo. Težava je v tem, da teh zvokov otroku ne moremo predvajati 24 ur na dan. Podjetje Pure White Noise Company je v ta namen posnelo tri zgoščenke, ki vsebujejo zvoke, kot so brnenje sušilca za lase in avtomobila, šumenje tekoče vode, delovanje sušilnika perila in pralnega stroja… Otroci jih obožujejo!

Gugalnica

mamaroo.jpg

Večina ne more brez guganja na mamini nogi. Odlična zamenjava za ta priljubljeni konjiček je MamaRoo Infant Rocker. Na voljo so različni stili guganja – od sloga v ritmu pozibavanja avtomobila in drevesa do skakanja kenguruja, zibanja na valovih… Lahko pa se odločite za povsem navadno guganje. Poleg nastavljanja hitrosti in načina guganja lahko izbirate tudi med različnimi zvoki, ki bodo vašega malčka zazibali v spanec.