Držanje dela, otrok in družabnega življenja v ravnotežju je zahtevno, zato nam velikokrat zmanjka časa za vsakodnevno pripravo sveže hrane. Tudi kitajska medicina, na primer, priporoča, da si v zimskih mesecih privoščimo tople, kuhane obroke, ki so bogati z železom. Juhe so zato nezapletena rešitev, polna vitaminov, za dni, ko nam primanjkuje časa. Priprava nam ne vzame veliko časa, primerne pa so tako za vsakdanje kot posebne priložnosti.

Juhe so odlične za mrzle mesece. Priporočljivo je, da se izognemo mrzlim in surovim jedem, kot so hladni prigrizki ali solata, in si raje privoščimo topel čaj ali vodo sobne temperature. Z Electroluxovim mešalnikom Powermix Silent je priprava bogatih in energijskih obrokov hitra in enostavna ter tako tiha, da se lahko v kuhinji v miru pogovarjate.

powermix.jpg

Sodobno oblikovan Powermix Silent v barvi antičnega jekla je najnovejši med Electroluxovimi aparati za pripravljanje hrane in najtišji mešalnik na tržišču. Trikotni vrč mešalnika zagotavlja najboljšo učinkovitost pri minimalni glasnosti, dodatne prednosti, kot so mini seklalnik, funkcija za lomljenje ledu in filter za sok pa še izboljšajo pripravo hrane in pijače.