Ko pa so prazniki mimo, sledi neizogibno pospravljanje do naslednjega leta. Iščete bolj praktično in hitro rešitev?

Od prazničnih do elegantih motivov

sticker2.jpg
sticker3.jpg

Kot nadomestilo novoletne jelke in drugih prazničnih okrasov uporabite okrasne stenske nalepke z raznovrstnimi prazničnimi motivi: od preprostih snežink in Božička do elegantnih svečanih dekoracij. Folije hitro pritrdite brez lepila, primerne pa so za vse gladke površine – zidove, pohištvo, steklo, keramične ploščice ali ličnice kuhinjskih aparatov, ob katere se prilepijo s pomočjo statične elektrike. Odstranimo jih lahko, ne da bi poškodovali površino, in jih nalepimo drugam.

Velika prednost tako imenovanih stenskih tetovaž je, da ne zavzemajo nobenega prostora, hkrati pa ustvarjajo prostorski vtis, kot da praznično drevesce raste iz tal. Z njimi ustvarite raznovrstne vizualne učinke: okrasne kroglice in girlande lahko »obesite« kjer koli ali občudujete zvezdo repatico. Zelo učinkovito delujejo nalepke ob zgornjem robu pohištva: komode ali kavča, po katerem se »sprehajajo« jeleni, ptice in druga simpatična bitja.

Za hitre spremembe interjerja

sticker1.jpg

Nalepke »prilepi-odlepi«, ki jih je mogoče med seboj lepo kombinirati in dopolnjevati, so učinkovite tudi za hitre spremembe stanovanja od tal do stropa. Na voljo je širok izbor abstraktnih in fotografsko natančnih motivov, ki zadostijo praktično vsem željam. Ustvarite torej praznični okras po lastnem okusu!