S sezonskimi stvarmi pod strop

Četudi je prostor, ki je najbliže stropu, najtežje doseči, je to še vedno odlično mesto za shranjevanje predmetov, ki jih ne uporabljate pogosto. Čez poletje lahko na najvišje police omar spravite zimska oblačila, čez zimo poletna...

Toda tja (pa tudi drugam) ne odlagajte stvari, za katere veste, da jih po vsej verjetnosti ne boste nikoli več uporabljali. Starih igrač in podobnih predmetov se čim prej znebite, saj vam zavzamejo veliko prostora. Podarite jih človekoljubnim organizacijam.

home_office.jpg

Ozke police ali košarice ob steni so odlične za shranjevanje časopisov in revij, kap ali drugih manjših predmetov. Odločite se lahko za kakršno koli dolžino, širino in tako elegantno pridobite nekaj dodatnega prostora, kar pa ne pomeni, da bo vaše stanovanje videti prenapolnjeno. Večje odvečne stvari skrijte v primerne zabojnike pod posteljo.

Kljuke za obešanje in priročni tabureji

Uporabljajte kljuke za obešanje – v kopalnici, kuhinji, ob pisalni mizi  in kjer koli drugje, kjer potrebujete nekaj dodatnega prostora. Na njih lahko obesite brisače ali oblačila, v kuhinji pa je to idealno mesto za kuhinjske krpe pa tudi lonce ali ponve.

kljuke.jpg

Izjemno priročni so tabureji, ki so poleg estetike in udobja, ki ju dodajo prostoru, odlični za shranjevanje igrač ali pa so idealna rešitev za pospravljanje razmetanije, če vas presenetijo nenapovedani obiski.

Vsega pač ni mogoče ohraniti popolnoma urejenega, zato si rezervirajte kotiček ali dva za nered. Kakšen predal, skrita polica; to naj bo pač vaša majhna skrivnost.