Rdeči izstopajoči trio R.E.D. set, ki ga sestavljajo hladilno-zamrzovalni aparat, pralni stroj ter kondenzacijski sušilnik s tehnologijo SteamTech, navduši tako s svojim drznim stilom kot tudi s tehnološko dovršenostjo, slovenskim kupcem pa je za zdaj na voljo v spletni prodaji.

Visoko energetsko učinkoviti aparati

Rdeče lakirani hladilno-zamrzovalni aparat Gorenje R.E.D. set RK 60359 HRD je v kuhinji pravi magnet za oči. Poglede privlači s svojo višino 1,80 metra in moderno zaobljeno obliko vrat, prepriča pa tudi s prostorno in transparentno notranjo ureditvijo, kjer je izjemno veliko prostora za živila in pijače. Obliko in funkcionalnost dopolnjuje njegova varčnost, saj sodi v energijski razred A++ in porabi le 209 kilovatnih ur na leto.

Pralni stroj Gorenje R.E.D. set WA 72145RD s sistemom AquaStop in funkcijo SterilTub ne prepriča samo s privlačno zunanjostjo, temveč tudi z odličnimi ekološkimi lastnostmi. S trojno oznako za učinkovito porabo energije A-10%AA ter pralnimi in ožemalnimi učinki se uvršča med najučinkovitejše aparate na trgu. Številne tehnične izboljšave pa omogočajo, da ta zmogljiv aparat porabi do 10 odstotkov manj energije, kot določa standard za uvrstitev v energijski razred A. Poraba vode na pralni cikel znaša le 49 litrov.

Pravi magnet za oči

Kondenzacijski sušilnik Gorenje R.E.D. set D72345RD predstavlja posrečeno simbiozo oblike in tehnične dovršenosti, ki jo podpirajo številne napredne funkcije in programi sušenja ter osveževanja perila. Njegova sušilna zmogljivost je 7 kilogramov, uvršča pa se v varčni energijski razred B. Sušilnik perila iz serije R.E.D. set z velikim premerom vrat (34 centimetrov), širokim odpiranjem do 180 stopinj za udobno vlaganje perila ter bobnom iz legiranega jekla bo zadovoljil vsa vaša pričakovanja. Zahvaljujoč njegovemu ekstravagantnemu videzu ga boste v stanovanju z veseljem postavili na vidno mesto.