Popolno jutro

Nove aparate ErgoSense – avtomat za kavo, grelnik vode in opekač kruha – odlikuje gladek, kompakten dizajn, ki se prilega vsaki kuhinji, in varnostne funkcije. Ljudje imajo pri zajtrku različne navade, razpoloženje in okuse, zato so pri Electroluxu z novo linijo ErgoSense mislili na to, da bi jim izpopolnili prvo uro dneva in se, na primer, izognili majhnim nesrečam, kot je zažgan kruhek. Liniji so dodali številne koristne in varnostne značilnosti, ki preprečujejo nastanek majhnih nesreč in nam pomagajo, da v dan zakorakamo dobre volje.

electrolux_opekac.jpg

Prava mera za pravi okus

Z aparatom za kavo in grelnikom vode ErgoSense je merjenje preprosto. Oba imata indikatorja za nivo vode, avtomat za kavo pa priporoči tudi optimalno količino kave. Ponaša se z nastavitvijo jakosti arome, zato si lahko privoščite kavo po svojem okusu. Opekač kruha ErgoSense pa se prilagodi različnim oblikam in debelini kruha. Funkcija visokega dviga potisne opečen kruhek stran od vročine, zato se boste izognili opeklinam prstov.

Brez skrbi za varnost

Electroluxovo linijo ErgoSense odlikujejo tudi varnostne funkcije, ki preprečujejo, da bi zajtrk zažgali ali preveč segreli, ravno tako pa ne boste na poti v službo nikoli več v skrbeh, da ste pomotoma pustili kakšen aparat vključen. Grelnik vode ErgoSense ima kar tri varnostne mehanizme – samodejno se izklopi pri temperaturi nad 100 stopinj Celzija, ko ga dvignemo in ko je prazen.

electrolux_set.jpg

Sodoben dizajn za sodoben dom

Electroluxov set se zaradi modernega dizajna sklada z različnimi kuhinjskimi stili in dekoracijskimi trendi. Set v ledeno beli barvi, ki je na voljo na slovenskem trgu, se odlično poda k sodobnemu, lahkotnemu bivalnemu slogu. Aparati linije 5110 (opekač kruha, grelnik vode in filter kavni avtomat) bodo s skupnimi močmi poskrbeli za vaša popolna jutra.