Marles vas bo tako v samo enem dnevu popeljal skozi celoten proces nastajanja novega doma. Prisluhnete pa lahko tudi izkušnjam in zgodbi lastnikov Marlesovih hiš. Marlesovi strokovnjaki vam bodo predstavili program pasivnih, eko in visoko učinkovitih nizkoenergijskih hiš. Izvedeli boste tudi vse o tem, kako do subvencije ob nakupu Marles pasivne ali nizkoenergijske hiše. Na voljo vam bodo strokovnjaki iz Banke Sparkasse, ki bodo svetovali o možnostih ugodnega financiranja.

O nizkoenergijski in pasivni gradnji Marles

Za lastnike Marlesovih hiš varčevanje z energijo ne pomeni nižanje življenjskega standarda in manjšega ugodja ter dodatnih nepotrebnih stroškov. Nasprotno! Živeti v hiši Marles pomeni življenje sodobnega ozaveščenega človeka, ki se zaveda pomena energije in njenega vpliva na okolje.

hisa_marles2.jpg

Ker je upoštevanje želja in potreb bodočih ponosnih lastnikov Marles hiš na prvem mestu, je pristop individualen. Marles skupaj z naročniki ustvarja domove po lastni ideji strank in tako je nastalo že mnogo individualnih hiš, na katere so še posebno ponosni in ki temeljijo na vrhunski Marlesovi tehnologiji. Tudi kadar govorimo o tipskih zasnovah hiš, se le-te prilagajajo glede na potrebe, stil ter okolje.

Sinonim za montažno gradnjo

Marles v razvojni usmeritvi sledi normam energetske varčnosti, protipotresne gradnje, požarne zaščite, vgrajevanju okolju prijaznih materialov, sodobnim prostorskim ureditvam ter evropskim normam. Z več desetletnimi izkušnjami in z več kot 30.000 zadovoljnimi strankami, se je podjetje Marles izkazalo kot zanesljiv partner.

hisa_marles3.jpg

Družba Marles, največji slovenski izdelovalec montažnih objektov, je s svojo 50-letno tradicijo postal sinonim za montažno gradnjo tako družinskih kot individualnih objektov. Gradnja hiše zahteva celovit pristop načrtovanja ter prilagoditve estetskega in funkcionalnega značaja. Postopek gradnje montažne hiše brez pridobivanja dokumentov Marlesovi strokovnjaki strnejo v približno devet mesecev.

Dva nova certifikata za visoko učinkovite nizkoenergijske objekte

Podjetje Marles hiše Maribor se je v svojem delovanju usmerilo tudi na tuje trge, predvsem Avstrijo, Nemčijo, Italijo, Švico in Francijo ter pridobilo dva nova certifikata. Za gradnjo visoko učinkovitih nizkoenergijskih objektov na švicarskem trgu so pridobili certifikat MINERGIE. Gre za nadstandardni certifikat za gradnjo visoko učinkovitih nizkoenergijskih objektov.

S certifikatom Passivhaus Inštituta iz Nemčije pa je podjetje Marles znova pokazalo, da je vodilno na področju montažnih objektov in da njegovi proizvodi dosegajo najvišja merila pri gradnji montažnih lesenih, nizkoenergijskih in pasivnih objektov.