Kopalni plašč

Zelo prijetna investicija je nakup toplega in mehkega kopalnega plašča za vsakega družinskega člana. Najboljša izbira je bombažni frotir oziroma kombinacija bombažnega velurja in frotirja. Za še bolj luksuzen občutek lahko nanj izvezete svoje začetnice.

Posebna glava za prho

Namesto običajne namestite takšno, ki pošilja vodo naravnost navzdol. Po navadi so precej velike; to pa zato, ker naj bi dajale občutek, da stojimo na dežju.

hansgrohe_raindance_e_overhead_shower.jpg

Radiator za sušenje brisač

Danes je na voljo veliko kopalniških radiatorjev, ki s svojim zanimivim oblikovanjem polepšajo prostor, hkrati pa lahko na njem sušite več brisač. Tako ne bodo več ostale vlažne, saj lahko razvijejo tudi neprijeten vonj; poleg tega pa boste po kopanju lahko posegli po prijetno toplem frotirju.

Udoben sedež

Če imate dovolj veliko kopalnico, lahko vanjo umestite kar manjši naslonjač, sicer pa kupite tabure, ki je hkrati košara za umazano perilo. Tako lahko udobno lakirate svoje nohte ali berete, medtem ko polnite kad.

jettedtubbathroom.jpg

Veliko ogledalo

Najbolje je namestiti ogledalo, v katerem se lahko vidite celi. Če pa za to nimate prostora na eni od sten, ga morda lahko obesite na vrata.

Predvajalnik glasbe

V prodajalnah so na izbiro tudi glasbeni sistemi, ki so namenjeni prav namestitvi v kopalnici. Med glasbenimi izvajalci izberite takšne, ki ustvarjajo nežnejšo in pomirjujočo glasbo. Prav tako je ne predvajajte preglasno.

classy_and_charming_bathroom_furniture_550x386.jpg

Stojalo za časopise

Kopalnica je najboljše mesto za prelistavanje revij, posebno medtem ko smo potopljeni v polno kad odišavljene vode.

Dišeče svečke

Na policah najdite tudi prostor za dišeče svečke, ki pri priči ustvarijo bolj prijetno ozračje. Kopalnica namreč ne sme delovati preveč sterilno - mora imeti nekaj dekoracije.

bathroom_with_candles.jpg

Sveže cvetje in okrasni krožnik za sadje

Ob kadi postavite polico, na kateri lahko stoji vaza svežega rezanega cvetja, ob njej pa okrasni krožnik s sveže narezanim sadjem.