Talne solarne kocke vsebujejo fotovoltaične celice, ki zbirajo in kopičijo sončno energijo – ter to ponoči v obliki nežne svetlobe izžarevajo s pomočjo LED-sijalk. Lahko jih uporabite kot talne obloge ali kot dekorativne opeke na fasadi. Še posebej pa so zanimive, ker za razsvetljavo ni potrebno napeljati zapletenih električnih napeljav ter skrbeti, ali se bodo kabli in priključki mehansko poškodovali, denimo, ker bi prevelika vlaga povzročila okvaro.

slate_step_lights.jpg

Trpežne in varčne

Zbiralne sončne kocke so v garanciji kar deset let, tudi če jih uporabljate vsak večer. Glede na vaše želje si lahko izberete poljubno velikost in različne oblike. Sončni paneli osvetlijo vaš dovoz ali celotno dvorišče, in sicer z nežno belo ali drugimi svetlimi barvami: z barvo jantarja, rumeno, modro, zeleno ali rdečo.

solar_powered_led_tile.jpg

Za sončne panele je značilna visoka odpornost proti obrabi in zelo nizkim temperaturam, prenesejo pa tudi zelo hud mraz nekje do minus 25 stopinj Celzija. Ohišje imajo izdelano iz vodotesne polikarbonatne mase, zaradi česar so primerni za uporabo ob vsakem vremenu. Za njihovo delovanje je dovolj že najmanjša količina sončne svetlobe.

d4ed0837_3cac_405a_ba69_0a1dac9f57a7_solarpowered_led_tile_light_spt004_1.jpg

Avtomatsko delovanje

Zahvaljujoč senzorjem, občutljivim na svetlobo, se paneli v večernih urah samodejno prižgajo, čez dan pa preklopijo na možnost polnjenja. Na ta način je dejansko mogoče brez mnogo stroškov osvetliti in izpostaviti območja, ki jih želimo narediti še posebej privlačna in dekorativna.