Priznanje red dot za pečico iChef+

Nova blagovna znamka ekskluzivnih aparatov Gorenje+ temelji na celovitem konceptu plusov - ekskluzivnih novosti, ki zadovoljijo tudi najzahtevnejša merila uporabniške izkušnje in sodobnega oblikovanja. Aparati Gorenje+ se ponašajo tudi s številnimi tehnološko naprednimi funkcijami, tudi svetovnimi inovacijami, kot je s priznanjem za oblikovanje red dot nagrajeni elektronski modul za upravljanje pečice iChef+.

gorenje_amb_go896b_git67b_ghi9b.jpg

IChef+ omogoča več užitka pri kuhanju ob vselej profesionalnih učinkih. Upravljanje pečice, ki za marsikaterega začetnika v kuhinji pomeni velik izziv, spominja na najbolj razburljiva doživetja iz sveta zabavne elektronike. Indukcijska kuhališča Gorenje+ odlikujejo po velikosti in obliki prilagodljiva kuhalna polja Multizone+, ki jih je mogoče med seboj povezovati v večje grelne površine oziroma jih prilagoditi posodi posebnih oblik in velikosti. Tako združena in povečana grelna površina omogoča popoln izkoristek indukcije tudi pri pripravi jedi v ovalnih posodah.

Varčna LED-osvetlitev

Hladilnike Gorenje+ odlikujejo premišljena notranja razporeditev ter izjemno učinkovita in varčna LED-osvetlitev. LED-tehnologija pa je vgrajena tudi v nape, ki poleg intenzivnega odzračevanja Boost+ ter napredne funkcije usmerjenega odsesavanja P.A.S.+ ponujajo tudi energijsko učinkovito osvetlitev kuhalnih površin LED+. Izpostaviti velja še zelo prostoren model pomivalnega stroja Gorenje+ s presenetljivo veliko notranjostjo Settings+, ki prvi na svetu omogoča pomivanje kar 17 pogrinjkov naenkrat.

gorenje.jpg

Kompaktni aparati - parna, mikrovalovna in večsistemska kombinirana pečica ter kavni avtomat Gorenje+ obogatijo kuhinjo tako praktično - z možnostmi za hitro pripravo želenih jedi in različnih napitkov - kot tudi vizualno in dodajo vtis popolne skladnosti, saj imajo vsi aparati poenoteno vgradno višino 45 centimetrov in usklajeno obliko.

Med prvimi bo novo pečico uporabljala Petra Majdič

Posebna gostja nedavne predstavitve nove blagovne znamke je bila tudi zvezda slovenskega športa Petra Majdič, ki je letos zaključila svojo tekmovalno kariero. Gorenje je bilo njen ponosni sponzor kar 18 let in ob tej priložnosti so v Gorenju Petri Majdič podarili najnovejšo pečico Gorenje+ z revolucionarnim modulom iChef+. Petra je tako postala ena prvih uporabnic te edinstvene pečice v Sloveniji. Da bo odslej več časa posvetila kuhanju, pa je simbolno nakazala že na zadnji tekmi v Falunu, kjer je na cilju pozirala kar v predpasniku.