Skoraj vsakdo ima v garaži ali kleti staro lestev z majavimi nogami in odkrušeno barvo, ki je skoraj ne uporablja več. Namesto da takšno lestev dokončno zavržete, jo raje ponovno uporabite za okrasitev bivalnih prostorov. Prebarvajte jo v elegantno barvo, ki se ujema s stilom in barvami interjerja.

Knjižne police

Prebarvano lestev zlahka dodate v svoj dom; umestite jo na primer v dnevno sobo ali ne nazadnje domačo pisarno ob steno. Če imate dvojno lestev s prečkami na sredini, jo zložite in kar celo prislonite ob zid, na dobljene police pa zložite vaše najljubše knjige ali revije.

ladder_use_1.jpg

Držalo za lonce in ponve

Staro lestev pa lahko dodate tudi v kuhinjo: obrnite jo vodoravno in na vse štiri konce zavežite jekleno verigo. Lestev z verigami nato obesite na strop (v predel kuhinje, kjer je še prostor) in spustite do višine, ki jo boste stoje še vedno dosegli. Na novo držalo dodajte še kaveljčke, na katere boste obesili ponve in drugo kuhinjsko posodo.

Stenski okras

Če želite popestriti podobo vaših sten, na eno od njih pritrdite lestev, ki jo obrnite v poljubni položaj. Prebarvajte jo v zabavne vzorce ali le v eno barvo, odvisno od tega, kakšna je dekoracija v prostoru.

ladder_wall_art.jpg

Stojalo za brisače

Lestev se odlično obnese tudi kot stojalo za brisače, s katerim okrasite kopalnico ali spalnico. Preprosto jo postavite ob steno v teh prostorih in že je pripravljena, da nanjo zložite brisače ali oblačila.

Stojalo za bolj urejeno garderobno omaro

Želite bolje organizirati garderobo? Potem v omaro prislonite prebarvano lestev, nanjo pa obesite ženske torbice, zbirko čevljev, priljubljenih puloverjev ali drugih dragocenih dodatkov.