Privoščite si piknik kar doma

Philipsov namizni žar je priročen in majhen, z njim pa boste lahko pripravljali okusno ter zdravo hrano. Žar ohranja enakomerno visoko temperaturo, ki omogoča, da se hrana slastno zapeče. Zelo hitro se segreje, saj ima debelejše grelne plošče, ki ohranjajo stalno temperaturo. Na valoviti in gladki površini za peko lahko pripravljate okusne specialitete kar na vašem balkonu.

philips_3.jpg

Konstantno visoka temperatura, ki ohranja okus živil

»Pri Philipsu smo pri pripravi novega namiznega žara upoštevali sodobne smernice v prehranjevanju ter predvsem potrebe in želje uporabnikov tovrstnih aparatov. Pri snovanju aparata smo upoštevali izsledke Philipsove interne raziskave, v katero smo vključili družine in ljudi, ki živijo sami. Na podlagi rezultatov smo v našem razvojnem oddelku zasnovali namizni žar z večjo močjo − z debelejšimi ploščami, ki se hitro in enakomerno segrejejo, imajo prevleko, na katero se hrana ne prijemlje in so izjemno enostavne za čiščenje,« je razložil Samo Kranjc, vodja Philipsove divizije gospodinjskih aparatov.

philips_2.jpg

»Plošča žara je delno gladka in delno valovita, tako da lahko hkrati pripravljate meso in zelenjavo. Tako boste na eni sami plošči pripravili cel obrok, po obedu pa boste morali očistiti le eno ploščo,« je še dodal Krajnc. Na podlagi Philipsovega zgodovinskega izročila in izkušenj v izdelavi aparatov za pripravo hrane napredna tehnologija v tem namiznem žaru ponuja edinstveno rešitev za hitro pripravo zdravih obrokov, v katerih bo uživala vsa družina.

Hitro segrevanje in lahko pomivanje

Prenosni žar ima nastavljivo temperaturo in veliko moč, da se hitro segreje. Vse odstranljive dele naprave lahko enostavno operete v pomivalnem stroju, za lažje čiščenje pa lahko odstranite tudi pladenj za zbiranje odvečne maščobe. Namizni žar preprosto shranjujte v pokončnem položaju, kadar ga ne potrebujete. Ima pa tudi prostor za shranjevanje omrežnega kabla.