Na voljo je več mest, kamor lahko postavite masažno kad. Ena pogostejših izbir je vgradnja kadi na teraso, kar je dobra možnost le, če živite na manj prometni lokaciji, kjer imate visoko stopnjo zasebnosti. Če živite v bližini gozda ali preprosto v neposredni okolici doma nimate zvedavih sosedov, masažno kad postavite na teraso ob hišo zraven prostora za druženje.

outdoor_jacuzzi_placement_j_345_1.jpg

Zunanja terasa

Druga možnost je, da napravo umestite v kot zunanje terase. Priporočamo vam, da je terasa ravno tako na umaknjenem mestu, zaščitena pred radovedneži. Masažno kad lahko tudi vgradite v tla, tako da je njen rob v višini tal. Tako boste ustvarili kotiček, ki bo prava atrakcija na domačih zabavah in srečanjih.

outdoor_jacuzzi_placement_j_345_3.jpg

Kad v vrtnem paviljonu

Če živite v urbanem naselju, kjer je okoli vas polno drugih stanovalcev, si lahko omislite vrtni paviljon oziroma senčnico. Masažno kad umestite na sredino paviljona, ki bo s strani zagotavljal določeno zasebnost med kopanjem na prostem. Ker ima leseni paviljon običajno streho, pa bo ščitil kad tudi pred vremenskimi vplivi.

outdoor_jacuzzi_placement_garden.jpg

Na dvorišču

Če imate srečo, da ste lastnik prostornega dvorišča za hišo, okoli katerega stoji visoka ograja, masažno kad namestite na sredino dvorišča ali v kot ob hiši, ki je obkrožen z grmičevjem in drugimi rastlinami. Dodajte velik senčnik, ki vas bo še dodatno ščitil pred radovednimi pogledi.

outdoor_jacuzzi_placement_j_365.jpg

Med cvetlice in zelenje

Kad lahko vgradite tudi med gosto zasajeno zelenje na mirni strani vrta. Do tam oblikujte široko prehodno potko, izdelano iz proda in majhnih kamenčkov, da vrt še dodatno okrasite. Priporočamo vam, da zraven kadi postavite manjšo mizico in vrtne stole, kamor lahko odložite oblačila ali pijačo.