Preprosto je vedno dobra izbira. Ne morete zgrešiti, če izberete minimalistično zasnovo, vendar pa je včasih bolj privlačno, če imate v domu nekaj raznolikosti in barvnih poudarkov. Kolekcija tkanin Fougere bo na plan privabila vašo umetniško stran.

Tkanine za zavese, blazine, oblazinjeno pohištvo…

Kadar želite spremeniti vzdušje v bivalnem prostoru, vendar brez dragih drastičnih sprememb interjerja, je seveda najbolje spremeniti dekoracijo. Enostavna in preprosta rešitev za to je, da izberete zanimive tkanine, iz katerih lahko izdelate zavese, okrasne blazine ali pa z njimi prevlečete staro in dotrajano pohištvo.

fougere_collection_b_v_clanku.jpg

Cvetlični, umetniški in geometrijski motivi

V novi kolekciji so prefinjeno združeni cvetlični motivi − navdihnjeni s cvetlicami iz britanskih kraljevih botaničnih vrtov in nekaterih eksotičnih vrst – in abstraktno umetniški motivi ter geometrijski vzorci, ki so drug ob drugem videti res nekaj posebnega.

vibrant_contemporary_prints.jpg

Tkanine so zelo vsestranske, saj jih lahko uporabimo za več namenov. Uporabite jih lahko denimo za izdelavo blazin, prevlek, barvitih zaves, ki jih obesite ob oknu v dnevni sobi, da v prostor vnesete barve in veselo vzdušje. Tkanine so sicer na voljo v več vzorcih in barvah, med katerimi prevladujejo vijolični in rumeni barvni odtenki, rdeči in sivi ter nežno modri in zeleni toni.

fougere_8_v_clanku.jpg

Več fotografij sofisticiranih tkanin iz kolekcije Fougere pa si oglejte tukaj.