Kolo lahko obesite na kljuke na prosti steni v dnevni sobi ali pa ga uporabite, da z njim vizualno razdelite prostor na dva dela. Tudi če živite v majhnem stanovanju, kjer vam primanjkuje prostora, ga lahko uporabite kot del notranje dekoracije.

Kolo prebarvajte

Kolo prebarvajte v barvo, ki se ujema z notranjo opremo. Tako bo pripravljeno, da ga razstavite na vidno mesto v dnevni sobi ali spalnici. Za bolj umetniški učinek ga lahko obesite na steno v nenavadnih položajih, saj bo ustvaril dinamičen in unikaten interjer.

bikes_as_decor_freshome08.jpg

Če boste kolo imeli v stanovanju, se bo na njem tudi nabralo manj umazanije. Obenem pa vam bo to tudi spodbuda, da ga boste vsakokrat, ko se boste z njim pripeljali domov, obrisali z vlažno krpo in na grobo očistili.

Stojalo za kolo

Na izbiro imate več različnih modelov stojal za kolesa, ki jih lahko enostavno pritrdite ob steno. Seveda so na voljo tudi takšni modeli, ki jih le položite na tla v kot sobe, vendar raje izberite takšnega, ki izkoristi zidove in vertikalni prostor.

bikes_as_decor_freshome22.jpg

Kolo naj visi s stropa

Strop za hranjenje le redko uporabljamo. Ravno zato je tudi odlično mesto za spravljanje kolesa, saj lahko nanj pritrdite stensko dvigalo za gorska kolesa. Slednje je namreč enostavno za namestitev in uporabo, ker deluje s pomočjo dvižnega sistema, tako da se vam za pritrditev kolesa ne bo treba močno potruditi.

Več idej za priročno shranjevanje kolesa v stanovanju pa si oglejte v fotogaleriji.