Shranjevanje v plastičnih zabojih

Ena od praktičnih rešitev za pridobitev dodatnega prostora za hrambo večjih osebnih predmetov so plastični zaboji, ki jih lahko namestimo tudi več po vsem vrtu in za hišo. Takšne zabojnike lahko uporabljamo za shranjevanje vrtnega orodja, lopat, grabelj in drugih reči. Vanj denimo pospravimo drva, material za urejanje krajine pa tudi predmete, ki jih sicer hranimo v zaprtih prostorih.

Ključ do uspešne uporabe plastičnih zabojnikov je, da zagotovimo njihovo popolno varnost in jih zavarujemo pred izpostavljenostjo vremenskim vplivom. To pomeni, da notranjost zabojnika obložite z nepremočljivo šotorsko ponjavo ali drugim zaščitnim materialom, ki bo predmete ščitil pred dežjem, snegom in mrazom.

plastic_storage_boxes_01.jpg

Skriti smetnjak

Razmislite, da bi smetnjak in posode za recikliranje preselili v okolico hiše. Na izbiro imate številne tipe lesenih ali plastičnih smetnjakov, ki so lahko videti tudi povsem elegantni in nič ne spominjajo na smetnjak. Ne nazadnje lahko klasične smetnjake tudi sami okrasite ali pa okoli njih zgradite preprosto leseno ogrodje. Postavite jih v bližino vhoda v stanovanje, tako da vam odnašanje smeti ne bo povzročalo preveč napora in neprijetnosti.

smetnjak2.jpg

Vrtna lopa

Če želite v bližini doma postaviti večji prostor za hrambo uporabnih predmetov, pa vam priporočamo, da zgradite ali kupite vrtno lopo. Lopa je namreč izredno priročna, saj ščiti tudi občutljivejše stvari pred posledicami vremena. Obstajajo različni stili lop, od plastičnih do lesenih, vaš izbor pa prilagodite predvsem potrebam in velikosti zemljišča.