Glamurozno kolekcijo je avstrijsko podjetje Swarovski, ki slovi po kakovostnih in lepih kristalnih izdelkih, oblikovalo v sodelovanju z britansko oblikovalko Karen Beauchamp. Za motive na tapetah je izbrala predvsem cvetlične in geometrijske elemente ter vzorce perja. Zahvaljujoč svetlečim kristalom in biserom, ki krasijo to enkratno kolekcijo, so stene videti nadvse razkošne.

Izpopolnjene tehnike in razkošni materiali

swarovski_elements_wallpaper.jpg

Novi modeli tapet za bivalne prostore združujejo prefinjene materiale, kot so žamet, biseri Cabachon in kristali Xilion, ki na stenah pričarajo unikatno urbano ozračje. Pri izdelavi tapet so uporabili igrive potiske in najnaprednejše proizvodne tehnike – večplastno črnilo in kovinska folija ustvarjata teksturo, podobno usnju. Klasični vzorci, kot so damast, paisley in črte, so združeni z bogatimi barvami, kot so kraljevsko modra, barva jajčevca in burgundsko rdeča, dopolnjujejo pa jih po tapetah posejani kristali Swarovski.

Samostojni dekorativni element ali manjši okras

swarovski_elements.jpg

Tudi če je kolekcija Swarovski Elements preveč bogata in vpadljiva za vaš okus, lahko inovativne ideje za dekoracijo interjerja še vedno uporabite tudi v svojem domu, vendar le na posameznih mestih kot poudarek vašega siceršnjega stila opremljanja. Z bogato tapeto poudarjena stena je namreč videti (še bolj) odlično tudi v minimalistično urejenih domovih.