Inovativni elektronski upravljalni modul iChef+ je bil nagrajen za inovativnost, visoko kakovost, odličnost dizajna in preprosto uporabo, pečica z inovativnim drsnim upravljanjem pa je bila izbrana za najboljši izdelek leta v kategoriji pečic. Gorenje je za elektronski upravljalni modul iChef+ letos že prejelo častno priznanje ugledne mednarodne oblikovalske nagrade red dot ter slovenske oblikovalske nagrade oblikovanje leta.

Več kot le pečica

Letošnja žirija prepoznavne mednarodne nagrade plus x award, ki jo sestavljajo ugledni predstavniki iz vse Evrope, je elektronski upravljani modul iChef+, prvič uporabljen v vrhunski pečici blagovne znamke Gorenje+, model GO 896 X, nagradila z nagrado plus x award 2011 za inovativnost, visoko kakovost, odličnost dizajna in preprosto uporabo, pečico Gorenje+ GO 896 X pa je imenovala za najboljši izdelek leta v kategoriji pečic.

go_896_x_316236.jpg

Pečica je člane žirije prepričala z upravljalnim modulom, ki omogoča uporabniku pri upravljanju pečice podobne izkušnje kot priljubljeni izdelki zabavne elektronike. Uporabnik z dotikom barvnega zaslona vstopi v glavni meni, nato pa z logičnimi zaporednimi dotiki barvnih slik in ikon izbira med različnimi programi in funkcijami peke. Poleg tega jih je prepričala še z obokano obliko notranjosti, ki omogočajo vrhunske učinke peke, z veliko prostornino (65 litrov), veliko površino za peko (46 centimetrov), učinkovito nastavitvijo grel ter številnimi uporabniškimi funkcijami.

O nagradi plus x award

Plus x award velja za največji natečaj s področja tehnologij, športa in življenjskih stilov na svetu. Nagrade podeljuje komisija, ki jo sestavljajo ugledni predstavniki različnih industrij in medijev iz vse Evrope. Za pridobitev nagrade mora biti proizvod v vsaj eni od kategorij inovativnosti, oblikovanja, visoke kakovosti, prijaznosti do uporabnika, prijaznosti do okolja, funkcionalnosti in ergonomije izbran za najboljšega v svoji produktni skupini na evropskem trgu. Znak nagrade v obliki prepoznavnega simbola »+ x« sporoča potrošnikom visoko kakovost blagovne znamke.

plus_x_award_2011_best_product_of_the_year.jpg

Gorenje+

Nova blagovna znamka Gorenje+ temelji na celovitem konceptualnem, uporabniškem in oblikovnem povezovanju širokega nabora odličnih aparatov za kuhanje, peko, hlajenje in pomivanje. Namenjena je zahtevnejšim kupcem, ki gospodinjske aparate kupujejo v salonih kuhinj oziroma pri kuhinjskih specialistih, kjer je Gorenje+ izključno naprodaj.

Več si preberite na uradni strani www.gorenjeplus.com/si.