Nova linija armatur Metris ter najnovejši dodatki k linijam Focus in PuraVida specialista za armature in prhe Hansgrohe (www.hansgrohe-int.com

) posamezniku ponujajo več svobode pod pipo. Uporabni prostor pod armaturo, znan pod imenom ComfortZone, lahko določimo individualno. Armatura raste v skladu s potrebami! Več prostora pomeni večje udobje in priročnost ter zagotavlja odlično počutje v kopalnici.

hansgrohe_metris_230_ambience.jpg

Udobje in priročnost na vseh višinah in v vseh oblikah

Nova linija mešalnih baterij Metris ponuja rešitve za povsem raznolike navade in potrebe ob umivalniku: ne glede na to, ali gre za plosko keramiko, visoke pultne umivalnike ali umivalnike za roke, ki varčujejo s prostorom, lahko pet mešalnih baterij s ComfortZone od 100 do 260 združimo z navadami vsakega uporabnika. Vsaka stranka lahko dobi armaturo, ki jo potrebuje za svoj umivalnik.

hansgrohe_metris_comfortzone_ambience01.jpg

Mešalni bateriji Metris 200 in 260 ponujata dovolj prostora, da lahko uporabnik napolni zalivalke in visoke vaze ali si umije lase. Udobje in priročnost, ki ju ponuja nova mešalna baterija Metris 230, sta fleksibilna: izliv lahko pred uporabo ali po njej preprosto umaknemo na stran in tako praktično preprečimo udarce in zadevanje. Po zaslugi stranske ročice lahko pretok in temperaturo vode primerno nastavimo, na primer za umivanje las.

hans.jpg

Poleg tega so vse armature za umivalnik standardno opremljene s tehnologijo Hansgrohe EcoSmart. Prezračevalnik, integriran v izliv mešalne baterije, zagotavlja konsistenten ekonomičen pretok vode okrog pet litrov na minuto in vodo obogati z zrakom za čudovito mehak, bogat curek. To izpolnjuje tudi potrebo po vestni uporabi dragocenih virov vode in energije.

hans2.jpg

Kaj mi najbolj ustreza? Kaj sodi skupaj?

Na www.hansgrohe-int.com/comfortzone najdete iskalnik Hansgrohe ComfortZone Finder, ki je odlično izhodišče za izbor armature, ki vam najbolj ustreza. Iskalnik uporabniku poda predloge o primernih modelih glede na predvidene načine uporabe umivalnika. Drugi korak se osredotoči na opremo celotnega umivalnika. Konfigurator ambienta Hansgrohe Ambience Configurator na www.hansgrohe-int.com/configurator vam omogoča, da v virtualnem prostoru vnaprej sestavite keramiko in primerne armature. Ustrezno postavitev umivalnika izberete izmed petih opcij – od majhnega umivalnika za goste do pultnega umivalnika. Konfigurator nato predlaga popolne armature.

www.hansgrohe-int.com