»Nevidni« stoli imajo po navadi ovalno hrbtno naslonjalo, ravno sedišče in preproste noge. Zaradi moderne zasnove vsak prostor pridušeno popestrijo in mu vdihnejo poseben pečat, odlično pa se obnesejo tudi v manjših domovih, kjer primanjkuje prostora. Takšen stol lahko med drugim postavite na hodnik ali v predsobo, saj ne zavzema veliko prostora ter ga vizualno ne obremeni.

Svež videz v dnevni sobi

Ne glede na to, ali imate dnevno sobo opremljeno v sodobnem ali starinskem stilu, lahko lesene talne obloge in impresivne kose pohištva poživite s prozornim stolom, ki ga postavite na najbolj vidno mesto, na primer zraven sedežne garniture in kamina. V prostor bo prinesel svežino in pridih sodobnega.

ghost_chair_living_room.jpg

Za uravnotežen ambient v jedilnici

Najpogostejša izbira za umestitev prozornih stolov je jedilnica. Okoli markantne jedilne mize bele barve postavite več stolov, podobo pa dopolnite s temnimi stenami in visokimi ogledali, ki navidezno še povečajo prostor. Če je v jedilnici že več atraktivnih kosov pohištva, bodo prozorni stoli uravnotežili ambient.

Dopolnilo tradicionalne kuhinje

Tradicionalno kuhinjo z lesenim pohištvom in kovinskimi elementi dopolnite z enim ali več prozornimi stoli. Po možnosti izberite barvno paleto v nevtralnih sivih ali rjavih odtenkih, kjer noben element ne izstopa preveč, tako da bodo trendovski stoli prišli do večjega izraza.

kitchen_ghost.jpg

V nevtralno opremljeni spalnici

Prozorni akrilni stoli so lahko tudi del dizajna spalnice. Imajo namreč gladko prečiščeno zasnovo, na voljo pa so v le nekaj barvah. Izberite neobarvane prozorne stole, ki jim dodajte izbrano barvo in toplino s pomočjo okrasnih blazin. Tovrsten stol se bo odlično zlil z nevtralno opremljeno spalnico in je ne bo motil.

Dekoracija moderne kopalnice

Elegantni stoli prozornega dizajna bodo lepo okrasili moderne kopalnice, urejene v  minimalističnem stilu. Delujejo kot dekorativni element ter ne zasenčijo drugih podrobnosti originalne zasnove notranje opreme, temveč jih poudari.

akril_v_kopalnici_2.jpg

Za dinamiko v domači pisarni

Idealno mesto za umestitev prozornega stola je sodobna domača pisarna, napolnjena z umetno svetlobo, belimi stenami in pisarniškim pohištvom. Če je soba manjša, je prozorni stoli ne bodo preobremenili ali vizualno prenatrpali, ampak vam bodo prihranili dragocen prostor, hkrati pa bodo pisarni podarili moden pridih in nekaj dinamike.

Več fotografij, kako v različnih bivalnih prostorih uporabiti prozorne stole, pa si oglejte tukaj.