Možnosti za vključitev prestižnega pavjega perja v prostor je zelo veliko, nekaj idej pa vam ponujamo v nadaljevanju.

Barve pava

Prostor lahko z motivom pava opremite tudi brez podobe te živali. Takšen učinek lahko dosežete že samo z izbranimi barvami in teksturami, denimo s ploščicami v temno zeleni barvi ali pa s kuhinjskimi stoli, oblazinjenimi v teh barvah.

picture_204_0_preview.jpg

Če ne želite biti tako zelo subtilni ali pa so vam te živali še posebno pri srcu, poleg barv dodajte kip pava in preprogo ter okrasno blazino s krogi, ki so videti kot krogi na koncu pavovega repa. Tudi umetniška slika pava se bo lepo podala v vsak prostor vašega doma. Pavji pridih boste pričarali tudi s tapetami ali s stensko nalepko z vzorcem pavjega repa ali podobo živali.

Stilizirana sobna dekoracija

Lahko pa si omislite zgolj ogledalo z okvirjem s krogi, ki so videti kot krogi na koncu pavovega repa ali okrasno blazino z odtisnjeno podobo pavjega repa. Pred ognjišče kamina se bo lepo podala zaščita v obliki pavjega razprtega repa. S pavom lahko tudi zaspite in se zbudite. Na voljo je namreč tudi posteljnina s potiskom pava.

new_peacock_citrine_duvet_set.jpg

Lahko pa kupite oziroma sami izdelate mozaik v podobi pava ali pa se odločite zgolj za stilizirano različico. V jedilnico se bodo izvrstno podali solnica in poprnica ali držalo za prtičke v obliki pava.

Vhodna vrata

Kaj pravite na vhodna kovana dvojna vrata z dvema pavoma, ki si stojita eden nasproti drugemu?

Navdih za še več pavjega dekorja pa poiščite v naši fotogaleriji.