Dinner in the Sky bo na pobudo podjetja Electrolux za posebno izkušnjo obedovanja v Ljubljani na voljo samo en dan. S to izjemno priložnostjo, ki so jo v reviji Forbes označili za eno izmed desetih najbolj edinstvenih kulinaričnih izkušenj na svetu, bo podjetje proslavilo lansiranje linije Inspiration. Z njo želijo svoje izbrane goste navdušiti za drzna gurmanska doživetja v lastni kuhinji, kakor tudi v bolj ekstremnih okoljih. Za dobro pripravljen obrok z linijo Inspiration namreč ni ovir.

dit_v_londonu.jpg

Kuhar bo pripravljal dobrote nad tlemi

Gre za poseben dogodek, ki želi spremeniti navaden obrok ali srečanje v čarobni trenutek, saj bo pustil trajen vtis. Na edinstveno ploščad, ki visi 50 metrov nad tlemi, se lahko na posebej izdelane stole posede 22 gostov. Za njihove brbončice bo v Ljubljani poskrbel kuharski mojster Jure Vrandečič. Svoje mojstrovine bo pripravljal na sredi ploščadi, pred očmi nadobudnih gostov. Ob kozarcu penine bodo uživali ne le ob pogledu na slastne jedi, temveč tudi v razgledu, kakršnega v Ljubljani ni bil deležen še nihče.

Gre za dogodek, ki se praktično lahko odvija kjer koli (na igrišču za golf, javnem prostoru, tekmovalni progi, v vinogradu…), če je le na voljo približno 500 kvadratnih metrov površine, ki jo je mogoče ustrezno zavarovati in pridobiti dovoljenje lastnika. Poleg glavne ploščadi, na katero se posedejo gostje in kuharski mojster, je lahko zraven še dodatno dvigalo s platformo na isti višini kot miza, namenjeno predvajanju glasbe ali predstavitvi novih izdelkov.

dits_v_istambulu.jpg

Z mislijo na varnost

Dinner in the Sky so razvili v podjetju Events in the Sky, kjer so poskrbeli za ekskluzivnost in popolno varnost. Vsi njihovi izdelki so oblikovani po nemškem standardu DIN 4112. Proizvodi so izdelani v Belgiji pod nadzorom TÜV Rheinland. Ravno obsedenost z varnostjo je verjetno eden glavnih razlogov, zakaj Dinner in the Sky danes deluje v več kot petnajstih državah. V skladu z najstrožjimi varnostnimi standardi so dogodek že uspešno gostili v Tokiu, Barceloni, Parizu, Dublinu, Berlinu, Dubaju, Budimpešti, Las Vegasu, Zürichu in drugje.

Več informacij o večerji v zraku najdete na: http://www.dinnerinthesky.com/.