Prednosti stenskih nalepk

V zadnjem času so se stenske nalepke razvile in so vse bolj izpopolnjene. Večina jih ne pušča več grdih madežev na stenah. Dandanes so nalepke namreč izdelane iz kakovostnih materialov, kot je vinil, tako da so odporne na madeže, lepe na pogled, pa še odstraniti jih ni težko. Ena od glavnih prednosti stenskih nalepk je prav ta, da jih ni težko odlepiti ali zamenjati z drugimi, ko se jih naveličamo. Poleg tega so po tudi razmeroma poceni.

urban_wall_stiker10.jpg

Različni vzorci in barve

Tako kot drugi dekorativni elementi so tudi stenske nalepke na voljo v celi vrsti vzorcev, barv, v različnih oblikah in dizajnih. Najpogostejši dizajni stenskih nalepk so geometrijski ter arhitekturni vzorci in cvetlice. Te dizajne lahko z lahkoto vključite v vsako sobo, saj se izvrstno ujamejo z drugo dekoracijo. Zanimiv kontrast lahko na primer ustvarite, če na temno steno nalepite svetlejšo nalepko.

bedroom_wall_sticker_wall_decal.jpg

Za vsako sobo posebna nalepka

Tudi za otroške sobe je na voljo veliko primernih dizajnov. Lahko izbirate med takšnimi z živalskimi motivi, risanimi junaki, vilami, športnimi motivi… Za kuhinjo ali jedilnico lahko izberete nalepke s podobami sadja ali zelenjave, dreves, cvetlic, skodelic, vrčkov, porcelana… Seveda je velika tudi izbira nalepk za dnevno sobo. Od vaše ustvarjalnosti je odvisno, kako boste okrasili prostor z njimi, da bo dobil edinstven in zanimiv videz.

wall_stikers1.jpg

V naši fotogaleriji si oglejte še več urbanih stenskih nalepk, s pomočjo katerih dolgočasno sobo spremenite v moderno in zabavno.