Modela Philipsovih digitalnih foto okvirjev SPF4308 in SPF4328 bosta poskrbela, da vam bodo vaši najljubši spomini vsak dan privabljali nasmeh na obraz. Navdušujeta z modernim videzom, preprosto uporabo, visoko kakovostjo slike in številnimi funkcijami personaliziranja fotografij.

Črna ali bela?

Model SPF4308 je na voljo v elegantni črni, model SPF4328 pa v brezčasni beli barvi. S formatom 4:3 in z ločljivostjo zaslona 800 krat 600 okvirja zagotavljata ostro sliko, jasne in živahne barve ter naravno barvo polti. Modela se ponašata s kar 512 megabajtov spomina, zato lahko naenkrat uživate kar v okoli 500 slikah visoko ločljive kakovosti. Oba okvirja podpirata fotografije formata JPEG, opremljena pa sta tudi z režo za vstavljanje spominskih kartic in USB-priključkom.

Številne funkcije in enostavna uporaba

Fotografije lahko opremimo tudi s sporočili oziroma besedilom po lastni izbiri. Za tiste, ki so pri izražanju svojih čustev in misli manj spretni, je na obeh modelih na voljo že nekaj prednastavljenih sporočil, ki jih lahko pripnejo na izbrane fotografije. Izbiramo lahko tudi med desetimi možnostmi prikazovanja slik v obliki kolaža.

philips_foto_okvir_spf4328.jpg

Za naše najdražje

S Philipsovima digitalnima foto okvirjema SPF4328 in SPF4308 lahko poskrbimo tudi za prav posebna presenečenja našim najdražjim, saj sta opremljena s funkcijo časovnik, ki nam omogoči, da ob posebnih priložnosti, kot so rojstni dnevi, obletnice ali druge posebne priložnosti, nastavimo čas, ko se pojavita izbrana fotografiija in poljubno posvetilo. Da ob gledanju fotografij in obujanju spominov ne pozabimo na čas, sta oba modela opremljena tudi s petnajstimi različicami prikaza ure z zabavnimi animacijami. Preprosto preklapljanje med prikazom ure in fotografijami pa je mogoče le z enim pritiskom na gumb.

Misel na okolje

Philipsova digitalna okvirja odlikuje tudi energijska varčnost, saj lahko s funkcijo SmartPower določimo čas samodejnega vklapljanja in izklapljanja ter tako zmanjšamo električno porabo in naš vpliv na okolje. Fotookvirjema je priložen tudi priključek za napajanje.